Emilie Rydningen

Emilie Rydningen er oppvokst i Botnhamn på Senja, men bor og jobber nå et steinkast unna. Hun jobber som Trainee Lokalmatansvarlig hos Brødrene Karlsen på Husøya, hvor hun bl.a. jobber med salg og markedsføring. Emilie har studert til å bli fiskerikandidat (5-årig løp innen fiskeri- og havbruksvitenskap) ved UiT Tromsø, med fordypning i marked og ledelse. 

Oda Eithun Paulsen

Oda Eithun Paulsen er fra Nittedal, men har flyttet til Finnsnes for å jobbe som Arealplanlegger Trainee hos Senja Kommune. Tidligere har Oda studert landskapsplanlegging ved Høgskulen på Vestlandet (Sogndal).

Inga Flugstad Malmedal

Inga Flugstad Malmedal er opprinnelig fra Gjøvik, men flyttet for noen år siden til Tromsø for å ta en bachelorgrad i økonomi og administrasjon ved UiT. Nå er Inga bosatt i Hamn i Senja, hvor hun jobber som Økonomimedarbeider Trainee hos IKO Holding. 

Sondre Engvoll

Sondre Engvoll er oppvokst på Rundhaug, hvor han også er bosatt i dag. Han jobber som Byggingeniør Trainee hos Storegga Entreprenør, og har en bachelorgrad innen ingeniørfaget (bygg) fra UiT Narvik.

Sivert Anfeltmo

Sivert Anfeltmo er fra Rundhaug, men er bosatt på Bardufoss. Han jobber som Vedlikeholdsingeniør Trainee hos Finnfjord. Sivert har tidligere studert maskiningeniør ved UiT Narvik. 

Side 1 av 2