Trainee hos Næringshagen Midt-Troms!

Søknadsfrist: 4. april 2021

Har du interesse for innovasjon, bærekraft og næringsutvikling? Da kan ei traineestilling i Næringshagen Midt-Troms være midt i blinken for deg!

Info om virksomheten

Næringshagen Midt-Troms er et regionalt innovasjonsselskap som arbeider for vekst og utvikling. Vi jobber med utviklingsarbeid og konkrete oppdrag for små og mellomstore bedrifter, gjør plan- og analyseoppdrag, og vi leder store utviklingsprosjekter med mange aktører.  Deler av vårt arbeid er knyttet til det nasjonale næringshageprogrammet, et bedriftsrettet virkemiddel som skal bidra til økt nasjonal verdiskapning.

Vårt hovednedslagsfelt er i de 6 kommunene i Midt-Troms, men vi jobber med prosjekter, bedrifter og gründere over hele fylket. Vi bidrar til å utvikle næringsliv og samfunn, og jobber tett på vekstnæringene, særlig sjømatnæring, reiseliv og forsvar.

Næringshagen Midt-Troms har mange spennende prosjekter og oppgaver, og sikter mot ytterligere vekst. Vi er lokalisert i Kunnskaps- og Næringsparken Senja på Finnsnes, og har avdelingskontor på Bardufoss.

For mer informasjon, besøk vår hjemmeside. Følg oss gjerne på Facebook.

Vi søker Trainee prosjektmedarbeider/forretningsutvikler - gjerne med kunnskap innen økonomi, kommunikasjon, innovasjon eller bærekraft

Næringshagen Midt-Troms søker nå etter en fremoverlent, nysgjerrig og lærevillig trainee. Som trainee i Næringshagen Midt-Troms vil du få ta fatt på en rekke spennende oppgaver knyttet til bærekraftig nærings- og samfunnsutvikling i Midt-Troms regionen. Du vil få jobbe med utvikling av bedrifter, gründere og prosjekter i en av Norges mest spennende vekstregioner.

Arbeidsoppgaver:

 • Lede eller delta i utviklingsprosjekter, og delta i prosjektutvikling
 • Administrasjon og oppfølging av prosjekter
 • Strategisk arbeid med kommunikasjon og markedsføring
 • Drifte og utvikle nettsider og profiler i sosiale kanaler
 • Arrangere og koordinere kurs, møter og workshops med spennende tema
 • Forretningsutvikling der du bidrar med utviklingsarbeid i små og store bedrifter i Midt-Troms. Fra enkle søknader om finansiering til store prosjekt som involverer mange deltagere og som pågår over lang tid. Det offentlige er en viktig samarbeidspartner, og samhandling med disse er viktig.
 • Bistå ved søknader om finansiering til utvikling, innovasjon og forskning

Ønskede kvalifikasjoner og egenskaper:

 • Relevant høyere utdanning innen f.eks. ledelse, økonomi, innovasjon, forretningsutvikling, ingeniørfag etc.
 • Har kunnskap om og interesse for økonomi, forretningsutvikling, bærekraft, digitalisering og innovasjon
 • Er analytisk, ser muligheter og liker å bidra til utvikling
 • Samarbeids- og  resultatorientert
 • Evne til å  jobbe selvstendig
 • God til å kommunisere skriftlig og muntlig

Vi tilbyr:

 • Utfordrende og spennende oppgaver i et miljø preget av nyskaping og kvalitet
 • Mulighet til å kunne påvirke utviklingen i regionen sammen med erfarne, dyktige og trivelige kollegaer i et veletablert utviklingsmiljø
 • Gode personlige utviklingsmuligheter
 • Deltagelse i traineeprogram med fokus på faglig utvikling, nettverk og sosiale aktiviteter
 • Konkurransedyktige betingelser og fleksible arbeidstidsordninger
 • Gode helse- og personalforsikringer

For nærmere informasjon om stillingen kan du kontakte daglig leder Åsta Sortland, tlf. 99 49 08 13 eller epost: aasta.sortland@midt-tromsnh.no.

Omfang og varighet
Traineeprogrammet varer i 2 år med oppstart i august/september 

Arbeidssted
Kontorsted Finnsnes. Prosjektarbeid med oppdrag i hele regionen må påregnes. 

Søknadsfrist
4. april

Søknad med CV og vitnemål sendes til trainee@profilgruppa.no

Om Profilgruppas Traineeprogram:
Som trainee hos Næringshagen Midt-Troms AS  får du delta i Profilgruppas Traineeprogram sammen med andre traineer fra ulike bedrifter og virksomheter i Midt-Troms. Profilgruppas traineer vil inkluderes i gruppens nettverk gjennom deltagelse i et omfattende årsprogram med tema og medlemsmøter, bedriftsbesøk og studieturer. Traineene får også ta del i et mentorprogram sammen med ledere fra regionen.

Pro­filgruppas Traineeprogram er et rekrutterings- og stabiliseringsprogram for Profilgruppa og Sjømatklyngen Senja sine medlemsbedrifter, deltagende kommuner og offentlige virksomheter. Hensikten er å tiltrekke seg unge og kompetente arbeidstakere med høyere utdanning, og sørge for at de blir værende i regionen gjennom å inkludere de faglig og sosialt i regionens arbeids- og samfunnsliv. Programmet har en varighet på 2 år, med oppstart i august 2021. 

Har du spørsmål knyttet til Profilgruppas Traineeprogram? Ta gjerne kontakt med traineekoordinator Ramona på tlf: 959 47 404 eller e-post: trainee@profilgruppa.no.

Les mer om Traineeprogrammet på http://www.profilgruppa.no/traineeprogram.
Følg oss gjerne på Facebook "Profilgruppas Traineeprogram" og på Instagram @Profilgruppastraineeprogram.