KICK OFF FOR TRAINEE SENJA HØSTEN 2022

Med 6 nytilsatte traineer på plass i kull 9 vil årets traineegruppe telle tilsammen 14 unge, flotte folk! Fredag 2. september 2022 møttes de til Kick Off og blei ønska velkommen av Profilgruppas mentorgruppe.

Endelig er traineeprogrammet høsten 2022 kommet i gangsmile

Trainee Senja starter høsten med et smell! Og nei, det er ikke tjuvstart på rypejakta, men kick-off og mentorsamling for traineene i kull 8 og kull 9.
 
Fredag 2. september var det tid for at de nye traineene skulle få møte Profilgruppa og mentorene for første gang. Mentorgruppa inviterte til lunsj på Sløydsalen med pizza og brus, for å ønske de nye traineene velkommen. Sekretariatsleder i Profilgruppa bidro med nyttig info til de nye traineene, og både mentorer og traineer hadde en uformell prat om hva de unge har i vente de neste årene som traineer.
 
 
 
 
Etter lunsjen gikk turen videre til Mefjord Brygge. Her slappet vi av, minglet og ble godt kjent med hverandre. Etter en times tid med gode samtaler, skiftet vi til stillongs og ullgenser og tok turen videre til grillhytta. Her grillet vi, hørte på musikk og koste oss med god mat og godt selskap. Kvelden ble avsluttet med et avslappende bad i jacuzzien og sauna.
 
Hilsen Rikke og Fredrik, som ser frem til et veldig trivelig år med gamle og nye traineerwink
 
(Denne saka er første gang publisert på Trainee Senjas Facebookside 6. september 2022)