Første mentorsamling for kull 3

Høsten bringer med seg så mangt, og for Profilgruppa betyr det at årets traineekull inntar Midt-Troms. Dette kullet er det tredje i rekken, og består av fire staute karer fra det ganske land; Joakim, Morten, Agvan og Anton.

Tradisjonen tro blir alle traineene også inkludert i et mentorprogram, der hver trainee får tildelt en egen mentor fra samfunns- og næringslivet i regionen. I år er vi så heldige å ha med Karin Johnsen, personal- og utviklingssjef i Lenvik kommune, Ann Kristin Trondsen, rådmann i Sørreisa kommune, John Tore Berntsen, leder av KPMG Finnsnes, og Stig Johnny Haugen, sjef for 131 luftving i Sørreisa. 

Profilgruppas Traineeprogram bruker Mentor+programmet som grunnlag for mentorsamlingene. Under denne første mentorsamlingen ble forventninger til mentorprogrammet og mentors/trainees mange roller vektlagt, samt ulike faser i programmet, variasjoner og suksessfaktorer. Det ble også gjennomført en rekke øverlsen som en forberedelse på samarbeidet i mentor/trainee-relasjonen. 

Vi håper dette blir starten på et fruktbart samarbeid hvor både trainee og mentor får utbytte av mentorskapet de neste årene. 

 

Og for de som lurer, her er mentor/trainee-parene. 

John Tore og Anton:

Karin og Joakim:

Morten og Stig Jonny:

Agvan og Ann Kristin: