LUNSJMØTE MED BJØRN MANNSVERK OG GUNN ELISABETH HÅBJØRG

Medlemmer i Profilgruppa som lider av paraskevidekatriafobi kan faktisk ende opp som svært uheldige fredag den 13. mai 2022, dersom de går glipp av vårens mest inspirerende lunsjmøte som arrangeres i den nyrestaurerte Sløydsalen på Heimly kl. 12:00-14:00.

Profilgruppas Traineeprogram har skifta navn til Trainee Senja. Med støtte fra Samfunnsløftet jobber programmet nå med å utvikle ei ny og lokalt tilpassa mentorordning for unge mennesker som velger å bli Trainee i vår region.  

I den forbindelse har Profilgruppa og Trainee Senja invitert Bjørn Mannsverk og Gunn Elisabeth Håbjørg til Senja og Finnsnes, for å gi inspirasjon og innspill til den videre utviklinga av traineeprogrammets mentorordning og til samhandlinga mellom unge traineer og våre bedriftsledere som deltar i mentorgruppa.

Profilgruppa mener imidlertid at bidraget fra Bjørn og Gunn Elisabeth vil være av generell interesse for alle bedrifter og virksomheter i Profilgruppa som ønsker å jobbe med lederutvikling, motivasjon, prestasjonsfremmende kultur og organisasjonsutvikling i egen virksomhet.

Dette er bakgrunnen for at Profilgruppa inviterer både traineer, mentorer og øvrige ledere i Profilgruppa til et inspirerende lunsjmøte, hvor vi samtidig prøver ut den ny-renoverte og flotte Sløydsalen på Heimly som møtearena. Lunsj serveres fra 11:45.

Påmelding til møtet gjøres ved å trykke her. Ved stor påmelding vil traineer, traineebedrifter og mentorer bli prioritert først, og forøvrig fyller vi opp med Profilmedlemmer så lenge vi har plass.

  

Tid: fredag 13. mai 2022 kl. 12:00 – 14:00

Sted: Sløydsalen (Heimly, Finnsnes)

 

Mentorprogrammet til Trainee Senja støttes av