Profilgruppas Traineeprogram

 

Årets høydepunkt nærmer seg i Midt-Troms, nemlig innrykket av nye, eventyrlystne og nysgjerrige traineer i Profilgruppas Traineeprogram!
Dette markerer den sjette høsten med traineer i traineeprogrammet, og Profilgruppa gleder seg til fortsettelsen.

Kull 6  - ikke for seint å melde inn nye traineer!

Årets kull ser foreløpig ut til å bli et lite, men flott kull! MEN det er plass til flere! Dersom din bedrift eller virksomhet har eller skal ansette en ung og nyutdannet medarbeider denne våren/sommeren/høsten, er det ikke for seint å melde vedkommende inn i Profilgruppas Traineeprogram.

Profilgruppas Traineeprogram har i løpet av våren og sommeren også blitt kontaktet av flere nyutdannede sivilingeniører (gass og prosess, teknologi og sikkerhet) og siviløkonomer (økonomi og administrasjon, business og eksportmarkedsføring) som ønsker å jobbe i Midt-Troms! Dersom denne kompetansen virker interessant er det bare å ta kontakt med Rikke eller Linda for CVer og videreformidling av kontakt.

Som trainee i Profilgruppas Traineeprogram får man delta i Profilgruppas Traineeprogram sammen med en rekke andre traineer fra andre bedrifter og virksomheter i Midt-Troms, i en periode på to år. Profilgruppas traineer vil integreres i gruppens nettverk gjennom deltagelse i et omfattende årsprogram med tema – og medlemsmøter, bedriftsbesøk og studieturer, samt gjennom mentorveiledning fra ledere i samfunns – og næringsliv i regionen. Traineene vil også få et stort nettverk av tidligere og nåværende traineer, som finner på mye sosialt sammen etter arbeidstid. Deltagelse i traineeprogrammet passer like godt for hjemflyttere som for tilflyttere! 

Rekruttering til høsten 2020:
Vi er allerede i gang med kartlegging av ønsket kompetanse ifm. markedsføring og rekruttering til kull 7, høsten 2020. I høst er det en rekke arbeidslivs-, karriere- og næringslivsdager på universiteter og høgskoler som vi ønsker å delta på, og først ut er Arbeidslivsdagen i Tromsø 12.september. Flere bedrifter har allerede meldt inn neste års kompetansebehov, og dersom din virksomhet/bedrift vil være med på høstens rekrutteringsrunde er det bare å ta kontakt! Oppstart for traineene i kull 7 vil fortsatt være mellom mai og august 2020.  

Oppsummert: har eller skal din virksomhet ansette en ung og nyutdannet medarbeider? Gi vedkommende en unik og flott start på karrieren i Midt-Troms gjennom deltagelse i Profilgruppas Traineeprogram! Ta gjerne kontakt med Linda eller Rikke for mer info :)