Sommeravslutning hos Byggesystemer Finnsnes!

Sommeravslutning fredag 24. mai 2019! Profilgruppa runder av vårsesongen hos Sten-Jonny Kildahl og Byggesystemer Finnsnes AS, en aktiv bedrift som feirer 20-års jubileum denne våren. 

Tid: Fredag 24. mai 2019 kl. 15.00 – 23.00

Sted: Byggesystemer Finnsnes, Botnhågveien 20

Byggesystemer ble etablert for snart 45 år siden og er i dag Norges største lokalt eide selskap innen bygg- og anleggsutleie. Lokal og regional forankring og markedskunnskap har vært ansett som helt vesentlige suksesskriterier for selskapet gjennom alle år. Med et stort fokus på lokal verdiskaping, har Byggesystemer etablert 9 avdelinger fra sør til nord, i nært samarbeid med lokale eiere og ansatte.

Byggesystemer Finnsnes feirer 20-årsjubileum og Sten-Jonny med kollegaer inviterer Profilgruppa på besøk for å vise fram hva jubilanten i Botnhågen egentlig driver på med. Profilgruppa kan se fram til en innholdsrik ettermiddag og kveld, hvor vi får se og høre (og til dels også prøve ut) hva Byggesystemer mener når de snakker om kortreist utleie, hvorfor sikkerhet alltid kommer først, hva som er verdien av lokal forankring, og ikke minst; hvilke muligheteret sterkere samarbeid mellom næringsaktører i industriregion Midt-Troms kan gi.

Profilgruppa ser fram til å avslutte en innholdsrik vårsesong med sommeravslutning hos Byggesystemer Finnsnes.

 

HØVELIG TIDSPLAN: 

15:00 Ankomst Byggesystemer, lett bespisning, omvisning og presentasjon av bedriften ved BYSY-team

17:00 Profilgruppas sommeravslutning med Escape room, middag og moro

 

Påmelding gjøres her innen onsdag 22. mai