Program for Finnsnes i Fest, Kalottspel og Husøydagan

Det er mye som skjer i Midt-Troms om dagene, så det finnes ingen unnskyldning for å holde seg inne i godværet. Profilgruppa sponser i år Finnsnes i Fest, Kalottspel og Husøydagan - som alle finner sted i august. Programmene er spekket med aktiviteter og underholdning fra morgen til kveld, som passer til alle og enhver. 

 

Finnsnes i Fest 31.juli til 6.august 

Folkefesten har som mål å ha et program for enhver smak, og inneholder musikk, teater, kunst og en rekke andre ulike aktiviteter fra morgen til kveld. Standup med Erlend Osnes, Ungdomskonsert med Daniel Owen, Sandra Lyng og Innertier, Superduperquiz, Barnebyteateret "den hemmelige kofferten", og konsert med Sondre Justad, Hellbillies, Eva Weel Skram og Europe er bare noen av høydepunktene som kan nevnes. 

Også må man selvfølgelig ikke glømme det åpne Profilmøtet med Fiskeriminister Per Sandberg, samt fokus på lokal mat og drikke. Møtet finner sted i festivalteltet på torget lørdag 5.august kl 17:00. Nevnte vi at det blir nydelige, superlokale smaksprøver fra både land og vann? 

Programmet til Finnsnes i Fest finner du HER

 

Kalottspel 9. - 13.august 

 

Det 26. Kalottspelet i rekka går av stabelen i Målselv den andre uka i august. Programmet består blant annet av konsert med Publiners på Målselv Kulturlåve, grottekonsert med Kongero, KulTur på Målselva, dansefest på Bondeheimen og Kalottspelkonserten etterfulgt av Kalottspelfest. Alt ligger til rette for tidenes folkefest i Målselv, da også Arctic Race of Norways andre etappe ender på Bardufoss Flystasjon fredag, og Folkband inviterer til konsert. 

Programmet til Kalottspel finner du HER

 

Husøydagan 25.-27.august 

 

De tradisjonelle Husøydagan går av stabelen siste helga i august. På fredag arrangeres seminaret "Oljesøl i matfatet - eller dynamisk sameksistens på Yttersia?" i samarbeid med Profilgruppas Traineeprogram, etterfulgt av bryggedans med Top Coat. På lørdag inviteres det til årets viktigste happening, med den politiske debatten "Kampen om havet", etterfulgt av konsert med Moddi og pubkveld på brygga med "Sjokk og Lade". I tillegg blir det marked med salgsboder, hester, Eliasbåter, hoppeslott, rømmegrøt, grillmat, kaffe og kake. 

Programmet til Husøydagan finner du HER

Bilder lånt fra henholdsvis Folkebladet, Kalottspel og Husøydagan.