Sommeravslutning: Framtidas bil - ei framtid for bilen?

Det er i år 20 år siden Raymond og Willy etablerte Bilsenteret Finnsnes AS – noe som seg hør og bør må markeres. Fra den spede start i 1997 på Valen med tre ansatte, har de vokst til å bli Midt-Troms’ største bruktbilforhandler og teller i dag 14 ansatte.  Med et hjerte for bruktbiler og et stort nettverk i inn- og utland kan de med rette kalle seg Bruktbilspesiallisten i Nord. De har i 20 år vært med på å styrke Midt-Troms’ posisjon som landsdelens sterkeste handelsregion i forhold til folketallet, da bilbransjen er en betydelig aktør i norsk og nord-norsk næringsliv.

Profilgruppas juni-møte har fått tittelen «Framtidas bil – ei framtid for bilen?». Innleder er Stig Morten Nilsen, administrerende direktør i Norges Bilbransjeforbund. Ny, moderne og mer miljøvennlig bilteknologi er avgjørende for miljøet, noe bilbransjen svarer på ved å bruke nærmere 1000 milliarder årlig på utvikling av sikrere og mer miljøvennlige biler. En forutsetning for en nyere bilpark her til lands er forutsigbare rammebetingelser for bileiere, næringslivet og bilbransjen for øvrig. Gjennom sin solide bakgrunn fra bilbransjen vil Nilsen blant annet ta for seg miljø- og symbolpolitikk, ny teknologi, rammebetingelser, framtidsbilen og framtida for bilen.  

Etter temamøtet har vi glede av å invitere alle medlemmer til årets sommeravslutning. Profilgruppas vårsesong vil bli avrundet på trivelig vis med grilling og mingling. I tillegg til å feire Bilsenterets 20-årsjubileum, skal vi også takke av traineene i kull 2. Etter en kulinarisk opplevelse iblandet et hint av tårevåte avskjeder, blir det kanskje en overraskelse eller to. 

Tid: fredag 9.juni 2017 kl. 15:00 og utover kvelden
Sted: Bilsenteret Finnsnes AS
Innleder: Stig Morten Nilsen, adm.dir. i Norges Bilbransjeforbund

Påmeldingsfristen er tirsdag 6.juni. Meld deg på HER