Profilgruppas juleavslutning i Indre Troms

Med Målselva, Istinden og de dype skoger som bakteppe, ringes Profilgruppas juleavslutning inn på Hærens lokasjoner i Indre Troms. Hærens medlemskap og samarbeid med Profilgruppa strekker seg mange år tilbake i tid. Vi ønsker med dette å invitere til en grønn og glitrende kveld, med julegrøt og gløgg, samt muligheten til å se, høre og prøve ut spennende aktiviteter i regi av Forsvaret - etterfulgt av en bedre julemiddag og underholdning i messa på Skjold.

Høsten i Midt- og Indre Troms har i stor grad vært preget av Langtidsplanen for Forsvaret, og kampen for å beholde hærens helikoptre på Bardufoss. Forrige uke ble det første slaget vunnet, men kampen er langt fra over. Neste år vil i stor grad dreie seg om den varslede landmaktutredningen, og hvordan den vil ramme Hærens operative tyngdepunkt i Indre Troms, samt omkamp om helikoptrene.

Brigadesjef for Brigade Nord, Eldar Berli, og sjef for Operasjonsstøtteavdeling Hæren, Jørn Erik Berntsen, vil orientere oss om sine avdelinger og Forsvarets virksomheter, samt nåværende situasjon og sivil-militært samarbeid. 

Praktisk informasjon

Pent antrekk.
Store deler av aktiviteten vil finne sted utendørs på Bardufoss og Skjold. Ta derfor på gode og varme klær utenpå finstasen (f.eks. en varmekjeledress).

Det vil bli satt opp buss fra Kunnskapsparken Finnsnes til Bardufoss og Skjold. Bussen kjører via «gammelveien» og Sørreisa, så de som vil kan hoppe på og av underveis, men gi beskjed om dette på forhånd. Bussen kjører samme rute på tilbaketuren.  

Forsvaret stiller strenge krav til sikkerhet, derfor vil vi at alle benytter seg av busstilbudet, slik at ankomsten og logistikken på de militære områdene går så smertefritt som mulig.

Hver bedrift kan stille med to personer + partner/ektefelle.

PÅMELDINGSFRIST FREDAG 18.NOVEMBER 

Meld deg på HER

Se program i vedlagt invitasjon.