HUSØYDAGAN OG MINISEMINAR OM BRASIL OG SJØMAT

Husøydagan 2015 står for døren og arrangeres 21.-23. august. Som samarbeidspartner og sponsor har Profilgruppa også i år et samarbeid med Husøydagan, denne gangen med fokus på Brasil

 

Brasil har vært og er et av de viktigste markedene for norsk sjømat. De siste tiårene har det imidlertid skjedd store endringer i Sør-Amerikas største stat, både politisk, økonomisk og markedsmessig. Hva skjer i Brasil? Hva foretrekker den brasilianske forbruker og hvilke sjømatprodukter kan vi forvente å fortsatt selge til Brasil. 

Dette blir tema når Husøydagan og Profilgruppa arrangerer et miniseminar i kantina hos Brødrene Karlsen AS, fredag 21. august kl. 19.00 - 20.30. Innledere på seminaret vil være Helle Moen, som leder Innovasjon Norges kontor i Brasil og Vasko Tørrisen Duarte som er Sjømatrådets utsending i Brasil. 

Seminaret er åpent for alle og det er ingen påmelding. Se vedlagt plakat.

Program for Husøydagan ligger også vedlagt denne nyhetssaken. Etter fredagens miniseminar, vil vi gjerne få oppfordre alle til å benytte seg av anledningen til besøke restaurant Saltfesken på ainnersida i kjelleren på tørrfisklageret til Brødrene Karlsen.